💰SUPER PROPAGÁCIA💰 zľava až do -50%
Pridávanie produktov, ktoré sa vám páčia a ktoré chcete kúpiť neskôr.

Mokasíny

Počet nájdených tovarov: 628

Dámske mokasíny – nevyhnutný prvok jarného a letného stylingu!

Hľadáte dovolenkové topánky, ktoré budú ladiť so vzdušnými šatami? v boho štýle, rovnako ako krátke šortky ? Plánujete si kúpiť topánky do práce, ktorý môžete nosiť nielen k dámskemu obleku , ale aj ku klasickým džínsom a top? Vyberte si mäkké, tiché a pohodlné mokasíny . Ide o najuniverzálnejší typ obuvi, ktorý v sezóne jar/leto nemôže chýbať vo vašom šatníku.

Na stránke royalfashion.pl nájdete topánky v mnohých farbách a najobľúbenejších dámskych veľkostiach. Elegantná biela, tlmená hnedá, alebo nebodaj romantická modrá? Na našej stránke si môžete objednať obuv, ktorá bude vyhovovať mnohým štýlom: elegantná aj ležérna. Milujete ploché topánky, pretože vám poskytujú maximálny komfort? Plánujete nosiť mokasíny nielen do práce, ale aj každý deň? Objednajte si niekoľko modelov a noste ich tak, ako sa vám páči, k džínsom aj pokrčeným nohaviciam. Zabezpečili sme, aby náš obchod mal topánky pre každý rozpočet. Vďaka nízkym cenám môžete voľne experimentovať so svojimi obľúbenými šatníkovými predmetmi a vytvárať tak jedinečné kombinácie.

Štýlové mokasíny vyrobené z ekologickej kože

Mokasíny sú topánky, ktoré boli navrhnuté pre... mužov. Našťastie sa tieto mimoriadne tiché a pohodlné topánky stali aj trvalou súčasťou dámskych šatníkov. Mokasíny sú nazúvacie topánky, ktoré nemajú šnúrky. Vďaka tomu sa dajú rýchlo vyzliecť a obliecť. Ide o ideálne riešenie pre ľudí, ktorí hľadajú praktickú zmenu obuvi. Budú ideálne okrem iného pre: šoférovať auto. Mokasíny sú typickou mestskou obuvou, ktorá sa objavuje v uliciach najväčších svetových metropol a dokonca aj na módnych mólach. Dychtivo ich používajú ženy, ktoré vedú aktívny životný štýl.

V RoyalFashion sa zameriavame na moderné materiály, ktoré sú výnimočne odolné a cenovo dostupné. Preto sú naše mokasíny vyrobené z vysoko kvalitného plastu. Ekokoža je vegánska alternatíva prírodnej kože. Syntetické materiály sú odolné voči poškodeniu a ľahko sa udržiavajú v čistote. Pri správnej starostlivosti a používaní vydržia mnoho sezón. V našej predajni nájdete aj obuv z eko semišu, ktorý dokonale imituje prírodnú kožu s charakteristickým fusakom.

V našej predajni nájdete topánky bez ozdôb, pre milovníkov nadčasovej klasiky, aj topánky s jemnými doplnkami v podobe pracky, zirkónov, strapcov či ozdobného razenia imitujúceho hadiu kožu. Máme aj prelamované mokasíny s ozdobnými výrezmi.

Dámske mokasíny – s čím nosiť?

Mokasíny sú jedným z najuniverzálnejších štýlov obuvi. Hodí sa k väčšine štýlov, každodenných aj formálnych. Stačí ich zladiť so správnymi kúskami oblečenia, aby ste dosiahli požadovaný efekt. Poradíme vám, ako na to!

  • Pre ležérny styling

Neformálna obuv by mala byť predovšetkým pohodlná. Plochý podpätok a charakteristické hranaté prsty zlepšujú komfort nosenia. Mokasíny sú dokonalým doplnkom k ležérnemu štýlu. Hodia sa ku klasickým distressed džínsom a bavlneným šortkám. Budú dobre fungovať takmer so všetkými jarnými a letnými štýlmi. Sú ako stvorené na pláž, koncert pod holým nebom aj na prázdninovú prechádzku mestom. Pri výbere dámskych mokasín na každodenné nosenie si môžete vybrať modely s ozdobnými strapcami, ktoré stylingu dodajú dievčenský šarm a dovolenkovú atmosféru.

  • Pre elegantný styling

Je vo vašej práci štýl smart casual? Mokasíny budú perfektným doplnkom kancelárskeho štýlu. Majú prekrytú prednú aj zadnú časť. Pretože neodhaľujú päty ani prsty, môžete ich kombinovať s elegantnými odevmi, dokonca aj s dámskym oblekom! Dámske mokasíny z ekokože, komplet so saténovým topom a kabátikom a bavlnené nohavice vytvárajúce ležérny, ale elegantný pracovný štýl.

Hľadáte perfektné topánky na vonkajší svadobný obrad alebo víkendovú záhradnú párty? Mokasíny môžete spárovať s malými čiernymi šatami, maxi šatami alebo sukňou v štýle boho. Mäkká a pohodlná obuv vám umožní žúrovať až do rána bieleho na tanečnom parkete a voľne sa pohybovať po tráve v prípade vonkajšieho obradu. Pre elegantný styling zvoľte topánky z hladkej imitácie kože s ozdobnou prackou.

Lacné mokasíny na www.royalfashion.pl

Hľadáte pohodlné topánky na sezónu jar/leto? Vyberte si najmódnejšiu obuv posledných sezón, teda dámske mokasíny. Ponúkame veľa možností platby a atraktívne ceny doručenia (kurierom alebo na odberné miesto). Spolupracujeme s overenými kuriérskymi spoločnosťami. Môžete si tak byť istí, že vaša objednávka sa k vám dostane čo najrýchlejšie. Bez ohľadu na to, či si plánujete kúpiť elegantné topánky na párty alebo pohodlné topánky na každodenné nosenie, v našom internetovom obchode nájdete to, čo hľadáte. Pozývame vás na rýchly a pohodlný nákup.

Návrat
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
pixel