💰SUPER PROPAGÁCIA💰 zľava až do -50%
Pridávanie produktov, ktoré sa vám páčia a ktoré chcete kúpiť neskôr.

Čižmy bez zateplenia

Počet nájdených tovarov: 354

Najmodniejsie jarné členkové čižmy bez zateplenia

Členkové čižmy sú jedným z najpopulárnejších typov dámskeho obuvi. Hodia sa takmer ku každej štýlovke: či už je to každodenný outfit alebo elegantná kombinácia. Napriek tomu, že sa líšia výškou kolienka, použitým materiálom, výškou opätkov, tvarom špičky, zatváraním, farbami a doplnkami, majú jedno spoločné: pohodlie pri nosení. V našom internetovom obchode nájdete širokú ponuku členkových čižiem na každú príležitosť: do práce, na nákupy a prechádzky na jar so psom. Máme veľa zaujímavých návrhov pre ženy, ktoré preferujú minimalistické, decentné outfity, ale aj pre dámy, ktoré milujú hrať si s módou. Nájdite si model, ktorý si zamilujete!

Hľadáte elegantné jarne čižmy na vysokom opätku? Alebo skôr vyhľadávate nezateplené, pohodlné čižmy na bežné nosenie? Ak nemáte čas na preskúmanie celej ponuky nášho obchodu, využite pohodlné filtre nad produktmi. Takto rýchlo nájdete topánky vo svojej veľkosti a obľúbenom farebnom odtieni. Máte obmedzený rozpočet? Určte si cenový rozsah, ktorý vás zaujíma. Ceny v našom obchode vás príjemne prekvapia!

Stojí za to objednať si nezateplené čižmy na jar?

Hoci majú čižmy najväčšiu popularitu v jesennom a zimnom období, nič nebráni tomu, aby ste si ich obuli aj na jar. V našej ponuke nájdete mnoho modelov bez zateplenia, ktoré sa skvele hodia na chladné jarne rána aj teplejšie popoludnia. Členkové čižmy patria medzi najuniverzálnejšie typy obuvi. Výborne vyzerajú s elegantnými sáčkami a športovými mikinami. Hodia sa pre teenagerky i dospelé ženy. Máme presvedčenie, že v našom obchode si ľahko nájdete model, ktorý si zladený s vašou šatník a vašim charakterom.

Ponúkame jarne dámske čižmy z vegánskej ekologickej kože a textilných materiálov. Sú to materiály, ktoré sa výborne osvedčujú v jarných podmienkach. Syntetická koža skvele imituje prirodzenú kožu, ale nevyžaduje toľko starostlivosti o údržbu. Máte rady semiš? V obchode Royal Fashion nájdete čižmy z eko semiše, ktoré napodobňujú príjemný povrch semienkový charakteristický pre prírodnú kožu bez koženej vrstvy. Lakované čižmy sú tiež hitom jarných outfotov, dokonale sa hodia do formálnejších štýlovok.

Naše zákazníčky radi siahajú po jarne dámskych čižmách z textilných materiálov, ktoré zabezpečujú primeranú dýchanlivosť, čo je obzvlášť dôležité pre obuv na jar/leto. Ľahká plátenná obuv je vhodná na pláž, mesto alebo dovolenku. Podošva v našich topánkach je vyrobená z kvalitného umelého materiálu odolného proti poškodeniu. Jarné čižmy sú navrhnuté pre používateľky, ktoré milujú módu a pohodlie.

S čím nosiť jarne členkové čižmy?

Dobrze vieme, že naše zákazníčky radi experimentujú s módu. Preto sú jarne dámske členkové čižmy k dispozícii v mnohých farbách: od klasického čierneho po modernú fialovú. Ponúkame tiež širokú paletu pastelových modelov. V našom obchode nájdete členkové čižmy v najuniverzálnejších farbách, ako sú hnedá, sivá, biela a béžová. Ponúkame aj topánky s šnurovaním a bez zapínania. Modely bez zapínania majú elastický gumičku, ktorá uľahčuje obuvanie.

Nezateplené členkové čižmy sú ideálnym doplnkom do festivalových štýlov. Originálne topánky na hrubom podrážke s režnými vzormi sa skvele hodia k maxi šatám v boho štýle, slamienkovým klobúkom a krátkym topom s frdľami. Na teplejšie dni odporúčame aj štýlové a pohodlné mokasíny.

Ploché členkové čižmy bez zateplenia sú štýlovým doplnkom k džínsovým šortkám, šarovarom (tiež nazývaným alladynky kvôli veľmi voľným nohaviciam) alebo legínám. Môžete si ich obliecť s obľúbeným tričkom, tank topom alebo mikinou typu hoodie.

Ale to nie je koniec možností! Elegancké jarne členkové čižmy z imitácie kože, ktoré nájdete v našej ponuke, sa budú skvele hodiť k ceruzkovej sukni, košeli a saka. Topánky na vysokom opätku si môžete obliecť k dámskemu kostýmu a šatičke v štýle empire. Tie isté členkové čižmy môžete mať na prácu alebo na špeciálnu príležitosť, ako napríklad svadba priateľky. Hľadáte niečo viac klasické? V našej ponuke nájdete aj štýlové lodičky.

Najobľúbenejšie druhy jarnej dámskej obuvi Ploché jarne členkové čižmy

Ak sa pri výbere obuvi zameriavate predovšetkým na pohodlie, zamilujete si naše ploché jarne členkové čižmy. Postarali sme sa o to, aby v našej ponuke nechýbali modely, ktoré skvele vyzerajú nielen s džínsami, ale aj s voľnými šatkami v boho štýle.

Členkové čižmy bez zateplenia na stĺpiku Stĺpek je alternatívou k klasickému jehlovému opätku. Ak máte radi vysoké topánky, ale necítite sa dostatočne pohodlne na tenkom opätku, vsaďte na jarne členkové čižmy na mierne hrubšom opätku. Členkové čižmy bez zateplenia na stĺpiku sú k dispozícii v mnohých variantoch vrátane vysokého zvršku alebo s výstrihmi, ktoré atraktívne odhalia členky.

Jarne členkové čižmy na platforme Hruba platforma s režnými vzormi je hitom casualových štýlov. Je to ponuka pre ženy, ktoré majú radi odvážne doplnky v štýle glam rock. Hitom jarných štýlov sú aj vysoké polobotky. Určite na hrubej podrážke!

Kde kúpiť jarne dámske členkové čižmy bez zateplenia?

Hľadáte ideálne topánky na dlhé jarné prechádzky? Alebo plánujete kúpiť moderné topánky na koncert? Jarne dámske členkové čižmy vo veľmi populárnych veľkostiach môžete objednať cez internet. Nakupujte bez toho, aby ste vychádzali z domu. Zakúpený produkt nespĺňa vaše očakávania? Máte možnosť vrátiť tovar až do 365 dní od nákupu. V našom obchode nájdete nadčasové strihy a najmodernejšie vzory.

Návrat
Sizes
Barva
Clean
Typ paty
Clean
Cena
-
Výška paty
Clean
Oteplování
Clean
Zobraziť všetky filtre
pixel